Amelia Whitehart March 30, 2022

Top bedomt udbyder af hjemmerengøring Fyn? Du behøver ikke få vinduerne pudset indenfor hver gang, vi kommer forbi for at pudse dem udvendigt. For synes du, det giver mere mening at gøre hver anden eller tredje gang, respekterer vi dette og tilføjer det til vores arbejdsplan. Dog er det en god ide at få gjort jævnligt, da sod, skidt og støv har det med at sætte sig på vinduerne. Det giver en hinde af fedt, som blokerer for sollyset, og som heller ikke giver dig det udsyn, du fortjener fra dine vinduer. Så lad os endeligt gerne komme forbi for at pudse dine vinduer, så du igen kan se ud. Find ekstra detaljer at https://xn--jacobsens-rengring-t4b.dk/vinduespolering/.

Det og mange andre overflader skal være rengjorte ved fraflytning fra en lejebolig. Gør du det ikke selv, hyrer udlejer selv et rengøringsfirma ind, som du skal betale for. Det er sjældent den billigste løsning, og det går udover dit depositum. Er du derfor smart, udfører du enten selv flytterengøring eller får et professionelt firma som os til at gøre det. Det er ikke en særlig dyr service, hvis du vælger os – og det kan potentielt spare dig for mange penge. Vi fortæller gerne præcist, hvad vi rengør – og ellers kan du få et overblik her på siden, hvor det er specificeret ud fra flere forskellige rum.

Vi ved godt, at mange sommerhusudlejningsselskaber har deres eget rengøringsteam ansat primært med ungarbejdere. Men det vil vi gerne være en pendant til, da vi har et meget dygtigt, hurtigt og erfarent team, der meget gerne vil komme og gøre rent i dit eller jeres sommerhuse. Vi garanterer, at det bliver en god oplevelse at komme ind i sommerhuset – og at det står klar til tiden til de næste, der skal have en god ferie.

Har du haft besøg af håndværkere derhjemme? Eller skal nybyggeriet stå helt skarpt? Det er ikke til at komme udenom, at håndværkere støver og til dels roder. Det er en del af deres arbejdsopgaver, som de ikke kan komme udenom. Men, når de er færdige, må det naturligvis gerne se godt ud igen. Og har du eller I ikke overskud til at gøre det selv, fordi der er tale om en renovering af hele boligen eller et større nybyggeri, træder vores specialiserede afdeling gerne til.

Ring eller skriv gerne til os i dag, så du kan få rene vinduer hurtigst muligt. Vi har et stort og fagligt dygtigt team af vinduespudsere, som alle står klar til at hjælpe dig med at få rene vinduer igen. Skal vinduerne pudses akut? Så kommer vi gerne: Venter du særligt besøgende? Eller har du besluttet dig for at holde en impulsiv fest? Så kan vi godt forstå, at du godt kunne tænke dig nogle rene vinduer. Dem kommer vi gerne og giver dig, så du kan byde gæsterne indenfor i haven og huset, uden at skulle undskylde for dine beskidte vinduer. Find endnu mere detaljer at xn--jacobsens-rengring-t4b.dk.