Amelia Whitehart June 21, 2022

Pålitlig online dejting information? Släpp förloraren som inte gör dig lycklig. Nyhetsflash: Om personen du är med ständigt gör dig besviken, konsekvent inte kan tillgodose dina behov eller vägrar att engagera sig för dig, är det dags att släppa loss dem. Att hänga på någon som inte gör dig lycklig för att du hoppas att de plötsligt kommer att förändras kommer att slösa bort mycket av din dyrbara tid – tid du kan spendera på att träffa och lära känna någon som passar dig. Du kommer aldrig att träffa “den ena” om du hänger på fel. Så, som de säger — ut med det gamla och in med det nya. Att göra slut är svårt att göra, men lita på mig på det här: det enda du kommer att ångra när du ser tillbaka är att du inte splittrades tidigare. Läs mer info at https://www.escort-malmo.com.

Dejting lyfter fram våra största osäkerheter: Vi överanalyserar vad vi säger via text eller Tinder, provar 15 olika outfits innan en dejt och kanske till och med förväntar oss det värsta och förbereder oss på att bli spökade eller för att dejten ska gå dåligt. Låter bekant? För att bota pre-date ångest, försök visualisera den bästa versionen av dig själv. Är du självsäker, bekväm eller vänlig? Hur skulle den mest självsäkra du agera på detta datum? Vad skulle du ha på dig? Skulle du ens bry dig om vad du har på dig? Påminn dig själv om att du är fångsten som din dejt försöker imponera på, inte tvärtom. Även om du inte känner dig säker eller lugn, kan den enkla handlingen att visualisera ditt bästa jag hjälpa dig att slappna av och njuta av dejten istället för att komma i huvudet.

Mitt motto är: du får vad du står ut med. Så, är du villig att acceptera någon som går över dig, inte respekterar dina gränser eller tar från dig utan att ge tillbaka? Förvänta dig mer. Ännu bättre, arbeta med att tro att du förtjänar mer, och på så sätt kan du hålla alla framtida partners ansvariga. Börja med att göra en lista över alla färdigheter och positiva egenskaper du kan tillföra bordet i ett förhållande. Är du en medkännande lyssnare? Generös med din tid? Har du ett bra sinne för humor? Om du behöver, fråga dina vänner om deras syn på vad dina största styrkor är. När du har skapat din lista, läs den varje dag. Så småningom kommer det att börja sjunka in att du har mycket att erbjuda i ett förhållande, och därför bör du bara vara med någon som inte bara uppskattar alla dessa egenskaper utan också har mycket att erbjuda i gengäld.

Så fort bostadsbeställningen slog till ändrades dejtingspelet. Kanske har du trötthet på Zoom-datum eller så bestämmer du nu vem du ska dejta baserat på vaccinationsstatus. Men det som händer i världen behöver inte skada ditt kärleksliv. I själva verket kan det till och med vara fördelaktigt. Till exempel innebar dejting under en pandemi att fokusera på en känslomässig anknytning först, eftersom den fysiska anslutningen och spänningen i ett nytt förhållande inte är möjlig. Du fick veta vem någon var utan att lägga tid och energi på att dejta. Du lärde dig att bygga långsammare kontakter (plus, det är mer förspel, du vet?) och att stanna hemma blev en möjlighet att lära känna andra människor med färre distraktioner. De senaste två åren har förändrat oss på många sätt, och sättet du dejtar (och prioriterar vad du vill) kan vara ett av dem. Omvärdera vad du letar efter och hur du vill dejta baserat på de lärdomar du har lärt dig.

Undvik att ge ut ditt nummer förrän efter den första dejten: Experter råder användare som kommunicerar på dejtingappar att undvika att byta till direktsms med sin telefon. Detta är av säkerhetsskäl och eftersom det finns en stor chans att datumet inte blir av. Även om det inte är uppriktigt, är verkligheten att spöken händer och datumplaner ibland inte slutförs, texter glöms bort eller saker blir platoniska. Så schemalägg den första dejten direkt på dejtingappens plattform. När du har träffats personligen och om du känner dig bekväm och ansluten, överväg att byta nummer och/eller sociala medieplattformar.

Arbeta med dina kommunikationsförmåga. Särskilt i dessa dagar, där människor är mer upptagna än någonsin och har fler enheter att nås på, är kommunikationsförmåga det som kan få dig att sticka ut från mängden. Seriöst, underskatta inte hur mycket att skicka tillbaka sms till någon omedelbart eller ringa dem för att följa upp en dejt kan göra skillnad för att vinna över dem. Detta visar flera saker: att du är samvetsgrann, att du bryr dig och att du är pålitlig, vilket alla är mycket önskvärda egenskaper hos en partner.

Om hon känner att du är huvudlös för henne utan någon uppenbar anledning, kommer hon inte att ge dig den typ av respekt och uppmärksamhet du vill ha. Därför, även om du är huvudlös för henne, kontrollera dig själv. Lär dig att avslöja hur du känner dig gradvis. Få det att verka naturligt, som om du blir djupare förälskad när du lär dig mer om henne. När hon ser att din kärlek till henne är baserad på något verkligt, kommer hon att uppskatta och värdera det mer. Även om det finns sällsynta tillfällen där kvinnor gör det första steget på killen, är det undantag, inte regeln. I verkligheten gör killar draget på kvinnan. Det är bara så det är. Och om du vill vänta på att en kvinna ska ta steget på dig, kanske det aldrig händer. Dessutom, om du vill ha en kvinna, varför skulle du vänta på att hon skulle ta steget mot dig?