Marian Vasilescu June 16, 2021

Олекотени завивки онлайн пазаруване? При избора на спално бельо ще се спрем на няколко основни фактора, който са от основно значение за информирания избор. На пазара в момента е претъпкано от материи, десени, модели и размери. Ако нямате опит или купувате за пръв път спално бельо е добре да прочетете и проучите малко преди на направите покупката. Дори 15-20 търсене в интернет ще ви спести огромни главоболия и некомфортност за дълго време и евентуално от повторна покупка. И така нека опишем на кратко основните фактори, определящи избора!

Красиво спално бельо съставено от 100% памук Ранфорс с класическа шарка в бежово и кафяво. Материята Ранфорс е по-висок клас памук, който е по-здрав, с по-малка свиваемост и по-голяма мекота. Естествените материи не спарват и не предизвикват дразнения по кожата и са най-добрият избор за спално бельо. Докоснете се до достъпен лукс със Спален комплект Теодора. Предлагаме ви този спален комплект в 4 размера, които можете да разгледате описани подробно отдолу на страницата. Размерите са: за Единично легло, малка спалня, голяма спалня и голяма спалня (комплект съдържащ 5 части). Може да изберете цветовата комбинация на плика и чаршафа. Моля пишете желаната комбинаца в коментара към поръчката.

Амоняк : Амонякът е чудесен начин за премахване на различни петна, включително урина и пот. Когато става въпрос за петна от кръв, смесете амоняк и вода и ги нанесете върху оцветеното място. След това поставете чаршафите си в пералнята. Пръчка за петна : Пръчките за петна са чудесен начин да премахнете всяко петно. Обикновено можете да ги намерите онлайн или в специализираните магазини. След като накиснете чаршафите си в студена вода, просто прокарайте пръчката с петна върху оцветената зона. Изчакайте около 20 минути и след това измийте чаршафите си, както обикновено. Кола : Колкото и странно да звучи, кока-колата може да помогне за отстраняването на кръвта от оцветените чаршафи. Накиснете оцветения участък от вашия чаршаф в кола и го оставете да престои няколко часа. Химикалите в содата помагат за повдигането на петното, така че ще бъде по-лесно да се отстрани след измиване. Белина : ако имате бели чаршафи, белината е невероятен начин за премахване на всякакви петна. Смесете около четири супени лъжици белина с ¼ чаша вода, за да я разредите. След това нанесете върху плата и го оставете да кисне 30–45 минути. допълнително подробности на сайта 100% памук – Хасе.

Жълти листа украсяват пътеките, ниското слънце къпе света в златна светлина и свежа сутрешна прохлада е във въздуха – есента постепенно ще наближава след месец или два. И още преди да започнат последните дни на дългото лято и с новия сезон в дома ви ще навлезе ново настроение и желанието за промяна. Умелото преодоляване на времето от светли, ярки летни моменти до силни, дълбоки и затоплящи тонове и текстури не е толкова лесно. Ще ви покажем как можете да създадете плавен преход към новия сезон с меки, естествени тонове и да създадете баланс между безгрижните компоненти на лятото и утешителните, уютни елементи на есента. Изберете текстил в цветове, които сте шлифовали и вече внасяте леко топлина в къщата. С цветната палитра около греж, слонова кост, бежово и екрю запазвате парче лятна лекота във вашия интериор и в същото време създавате спокойната и домашна атмосфера, която носи есента.

Усилията на индустрията и модните марки за рециклиране: Днес има много глобално признати инициативи за рециклиране на модни марки, които имат проекти в собствените си магазини и търговски центрове. Много други насърчават потребителите да носят употребяваното си облекло за повторна употреба и рециклиране. Някои от тези проекти включват ползи за потребителите, като купони за отстъпки или точки за бъдещи покупки. Тенденции в рециклирания памук и органичния памук. Тъй като разговорът за устойчивост продължава да се движи към по-голяма нужда от подобряване на срока на годност на дрехите и модните аксесоари, вместо да популяризира бизнес модел за еднократна употреба, компаниите трябва да обмислят използването на необработен памук и да популяризират неговите естествени и устойчиви ползи. Рециклираният памук е отлична възможност за намаляване на производствените текстилни отпадъци и повторното им използване в продукти с по-ниско качество или смесването му с други влакна и повторното му използване в модни артикули. Все още има предизвикателства, които трябва да се преодолеят за крайната употреба, особено на пазара на дрехи.

Добре дошли в нашия онлайн магазин! Имаме удоволствието да ви представим новия специализиран онлайн магазин за спално бельо, олекотени завивки, одеяла, шалтета и кувертюри, хавлии, халати и детски текстил. Spalnotobelio.com е представитеен сайт на фирма Жаки 3000 ЕООД. Spalnotobelio.com – онлайн магазин, в който ще откриете най-добрите и специано подбрани продукти от категорията домашен текстил! Основната цел на онлайн магазина е да подкрепя и насърчава родното производство на домашен текстил. Българските производители на спално бельо не отстъпват по качество и изработка на чуждите, а напротив. България е била един от световните лидери в леката промишленост и ние искаме да покажем, че това отново може да бъде така. дори повече подробности на уебсайта https://spalnotobelio.com/.