Marian Vasilescu June 29, 2021

Завивки от гъши пух онлайн магазин? При избора на спално бельо ще се спрем на няколко основни фактора, който са от основно значение за информирания избор. На пазара в момента е претъпкано от материи, десени, модели и размери. Ако нямате опит или купувате за пръв път спално бельо е добре да прочетете и проучите малко преди на направите покупката. Дори 15-20 търсене в интернет ще ви спести огромни главоболия и некомфортност за дълго време и евентуално от повторна покупка. И така нека опишем на кратко основните фактори, определящи избора!

Турско спално бельо от реномираната турска марка Isbir Yatak в красив и нежен десен на стилизирани орнаменти. Спалният комплект ще пасне перфектно във Вашата спалня и ще я освежи. Турският памук е една от най-качествените материи в света и има много предимства пред обикновеното памучно хасе. Той не спарва, много мек и приятен е на допир, абсорбира влагата и има висока плътност и здравина. Комплектът е подходящ за голяма спалня с матрак 180 см. Насладете се на високото качество на това спално бельо, което е произведено в България!

Амоняк : Амонякът е чудесен начин за премахване на различни петна, включително урина и пот. Когато става въпрос за петна от кръв, смесете амоняк и вода и ги нанесете върху оцветеното място. След това поставете чаршафите си в пералнята. Пръчка за петна : Пръчките за петна са чудесен начин да премахнете всяко петно. Обикновено можете да ги намерите онлайн или в специализираните магазини. След като накиснете чаршафите си в студена вода, просто прокарайте пръчката с петна върху оцветената зона. Изчакайте около 20 минути и след това измийте чаршафите си, както обикновено. Кола : Колкото и странно да звучи, кока-колата може да помогне за отстраняването на кръвта от оцветените чаршафи. Накиснете оцветения участък от вашия чаршаф в кола и го оставете да престои няколко часа. Химикалите в содата помагат за повдигането на петното, така че ще бъде по-лесно да се отстрани след измиване. Белина : ако имате бели чаршафи, белината е невероятен начин за премахване на всякакви петна. Смесете около четири супени лъжици белина с ¼ чаша вода, за да я разредите. След това нанесете върху плата и го оставете да кисне 30–45 минути. Повече ▼ подробности на уебсайта Ранфорс.

Жълти листа украсяват пътеките, ниското слънце къпе света в златна светлина и свежа сутрешна прохлада е във въздуха – есента постепенно ще наближава след месец или два. И още преди да започнат последните дни на дългото лято и с новия сезон в дома ви ще навлезе ново настроение и желанието за промяна. Умелото преодоляване на времето от светли, ярки летни моменти до силни, дълбоки и затоплящи тонове и текстури не е толкова лесно. Ще ви покажем как можете да създадете плавен преход към новия сезон с меки, естествени тонове и да създадете баланс между безгрижните компоненти на лятото и утешителните, уютни елементи на есента. Изберете текстил в цветове, които сте шлифовали и вече внасяте леко топлина в къщата. С цветната палитра около греж, слонова кост, бежово и екрю запазвате парче лятна лекота във вашия интериор и в същото време създавате спокойната и домашна атмосфера, която носи есента.

Какво е органичен памук? Сертифицираният органичен памук е памучно влакно, което е отгледано без пестициди и торове, чрез процес, който запазва биологичното разнообразие, биологичните цикли и благосъстоянието на почвата. Водещите световни производители на органичен памук са Индия, Китай и Турция. Дори като се има предвид, че макар процесът на отглеждане на органичен памук да е „по-чист“, тъй като не използва химически добавки при неговото торене и фумигация, както тази култура, така и конвенционалният памук и процесът на събиране са интензивни при използването на вода и енергия. Етичен и отговорен памук за индустрията: Този вид памук, Органичен памук, се отглежда чрез практики, които генерират минимално или слабо въздействие върху околната среда. Токсичните хербициди и инсектициди или всякакъв вид химически торове не се прилагат върху растенията или почвата. В традиционната култура те се прилагат и тези токсини са вредни за здравето не само на земеделските производители и работниците, участващи в културата и прибирането на реколтата, но и за съседните природни екосистеми и за модните потребители.

При нас ще откриете голямо разнообразие от качествени и специално подбрани продукти специално от нас за вас. Можете да се насладите на широка гама от различни багри цветове и да откриете най-подходящите за вашата спалня и детска стая. Доверявайки се на нас, вие ще успеете да се очаровета от стила на нашите модели спално бельо по всяко време на годината. Ние ще ви поглезим с меки и нежни нишки през пролетта, екзотични гами и перфектно абсорбиращи материи през лятото, топли и уютни завивки през есента и зимата. Решихме да обединим най-качествените продукти от текстил на едно място, така в сайта ни ще намерите най-добрите марки домашен текстил в България. дори повече информация на сайта spalnotobelio.com.